fbpx

Επαγγελματικές κάρτες για  κάθε προτίμηση!

Οι επαγγελματικές κάρτες είναι η πρώτη παρουσίαση της επιχείρηση σας, στους υποψήφιους πελάτες σας. Για αυτό πρέπει να είναι προσεγμένη, περιεκτική και καλαίσθητη έτσι ώστε να γίνει κατανοητή η ιδιότητα σας χωρίς όμως να κουράζει με πολλές λεπτομέρειες. Υπάρχουν πολλών ειδών επαγγελματικές κάρτες αλλάζει το μέγεθος, η υφή, το χαρτί αλλά και οι ειδικές επεξεργασίες που μπορούν να γίνουν! 

Διαφορετικά σχήματα!

Το σχήμα κάθε κάρτας μπορεί να είναι διαφορετικό έτσι ώστε να εξυπηρετεί το μήνυμα που θέλετε να περάσετε στους πελάτες σας.
Μερικά απλά παραδείγματα είναι κάρτα σε σχήμα λουλουδιού κατάλληλη για ανθοπωλεία. Σχήμα σταγόνας για πωλήσεις ψυκτών η εμφιαλωμένου νερού η ο,τι έχει να κάνει με την ύδρευση.
Σε σχήμα κούπας για καφετέριες, σε σχήμα χτένας για κομμωτήρια και πολλά ακόμη που μπορούν να βγουν χρησιμοποιώντας διαφορών ειδών καλούπια.
Σε περίπτωση που δε θέλετε να χρεωθείτε το έξτρα κόστος καλουπιού μπορείτε να αλλάξετε  το σχήμα της κάρτας σας! Τετράγωνο η μακρόστενο ή μπορείτε να κάνετε και κάρτες διπλές με πύκμανση (τσάκισμα) στη μέση. Σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει να είναι εύχρηστες γ αυτό εμείς στην Διατύπωση συμβουλεύουμε τους πελάτες μας το σχήμα, να μη κάνει δύσκολη τη χρήση της κάρτας πχ να χωράει σε θήκη στο πορτοφόλι χωρίς να χαλάει το σχήμα της!

Μέγεθος

Πολλοί επαγγελματίες προβληματίζονται για το ιδανικό μέγεθος της επαγγελματικής κάρτας. Σε αυτή τη παράμετρο πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Η επαγγελματική κάρτα πρέπει να έχει εύχρηστο μέγεθος ώστε να χωράει στο πορτοφόλι η σε ειδική θήκη για κάρτες, αλλά μέσα σε αυτό το μέγεθος πχ 9χ5 που είναι το πιο συνηθισμένο να περνάει με σαφήνεια το μήνυμα που θέλει στο πελάτη του. Η εταιρεία μας μέσα από το site www.diatiposi.gr σας δίνει τις πιο εύχρηστες διαστάσεις καρτών diatiposi.gr/product/eppagelmatikes-kartes/  σαν προεπιλογή και σε συνδυασμό με την δημιουργία μιας μοναδικής μακέτας το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

Υφές – Χαρτιά

Άλλος ένας τρόπος για να ξεχωρίσετε είναι η επιλογή υφής στην πλαστικοποίηση, ματ η γυαλιστερή; Η τωρινή μόδα στις επαγγελματικές κάρτες ορίζει την ματ. Φυσικά αυτό εξαρτάται απο το προσωπικό σας γούστο οπότε εδώ δεν υπάρχει λάθος η σωστό! Αν πάλι θέλει μια τελείως διαφορετική υφή στο χαρτί τότε σε εμάς μπορείτε να βρείτε πολύ μεγάλη ποικιλία από ειδικά χαρτιά
όπως ριγέ, με μεταλλικά νερά, ανακυκλωμένα, χαρτιά βιβλιοδεσίας, με υφή δέρματος και πολλά ακόμη! Μπορούμε να σας δειγματίσουμε κλείνοντας κάποιο ραντεβού στα γραφεία μας.
Έτσι κρίνοντας τις ανάγκες σας θα προτείνουμε το καλύτερο που θα αναδείξει την διαφημιστική προβολή σας!

Ειδικές επεξεργασίες και τεχνικές

Αμέτρητες ειδικές επεξεργασίες και τεχνικές μπορούν να απογειώσουν το εκτυπωτικό αποτέλεσμα των επαγγελματικών καρτών σας. Ας δούμε μερικές από αυτές!

Κάρτες με τοπικό uv https://diatiposi.gr/product/kartes-uv/

Είναι μια υπέροχη τεχνική που σε σκουρόχρωμες κάρτες αναδεικνύει σχέδια και γράμματα με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο!

Κάρτες Λαμιναριστές https://diatiposi.gr/product/kartes-laminaristes/

Κάρτες 700 γραμμαρών Velvet μια διαφορετική κάρτα, άκρως επιβλητική για εσάς που θέλετε να ξεχωρίσετε σε κάθε επαγγελματικό ραντεβού σας. Λόγω του πάχους των χαρτιών η συγκεκριμένη κάρτα είναι άκαμπτη.

Είναι μια ιδιαίτερη τεχνική που εφαρμόζεται σε αυτές τις κάρτες γ αυτό ονομάζονται λαμιναριστές.

Κάρτες 700γραμμαρίων με θερμοτυπία  diatiposi.gr/product/κάρτες-με-θερμοτυπία

Κάρτες 700γραμμαρίων σε ειδικό χαρτί  με χρυσοτυπία, ασημοτυπία ή ιριδίζον. Εντυπωσιακή κάρτα, που δίνει κύρος, κομψότητα και prestige.
Η υφή της θα σας εντυπωσιάσει, λόγω του πάχους του χαρτιού η συγκεκριμένη κάρτα είναι άκαμπτη! Υπάρχουν δύο αποχρώσεις χαρτιού σε χρώμα άσπρο ή μαύρο και τρεις διαφορετικοί τρόποι εκτύπωσης! Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε χρυσοτυπία ή ασημοτυπία η το ιριδίζον. Υπάρχει δειγματολόγιο για το χαρτί και την ποιότητα εκτύπωσης, στο κατάστημά μας.

Θα χαρούμε να κλείσουμε κάποιο ραντεβού να σας δειγματίσουμε τα προϊόντα μας.

 

 

 

 

Πολλές πληροφορίες;

Μήπως χαθήκατε σε όλο αυτό τον όγκο πληροφοριών; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει και εξυπηρετεί καλύτερα τη προβολή σας. Εμείς δίνουμε πάντα τις πιο οικονομικές λύσεις στην καλύτερη ποιότητα της αγοράς. Καλέστε μας στο 2104966565 να συζητήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας.

 Αναλαμβάνουμε διαφημιστικά φυλλάδια, έντυπα, μπλοκ αυτογραφικά, συνταγολόγια, τιμολόγια, επιστολόχαρτα, φάκελα, σουπλα, αυτοκόλλητα, ψηφιακές εκτυπώσεις, σχεδιασμό μακέτας και άλλα.